Get Adobe Flash player

LovcenInfo

Nakon tri pobjede i jednog remija na startu drugog dijela šampionata, nad Jedinstvom (2:0) i Grbljem (2:1), Mladost (0:0), te Bokeljom (2:0), fudbaleri Lovćena gostuju ekipi Zete iz Golubovaca. Crveni ulaze puni samopouzdanja i pozitivne energije koja vlada među njima, s obzirom na ono što se uradilo u ovom dijelu proljećnjeg šampionata. Izabranici Dragana Knatlarovskog pokazali su da posjeduju kvalitet, te da istinski vjeruju u opstanak.  Grk, Georgios Gemistos vjeruje da sa svojim timom može napraviti još jedno iznenađenje i ostvariti bitnu pobjedu u gostima.

Nastavi čitati

Fudbaleri Lovćena upisali su još jedan trijumf i bez većih problema slavili na svom terenu. Kao i u prethodna tri meča, juče je  fudbalere najstarijeg crnogorskog sportskog kolektiva oslikavao timski duh i borba. Naš sastav uspio je da savlada tim Bokelja (2:0) i time jasno potvrdi želju i htjenje opstanaka u društvu najboljih.

Nastavi čitati

Nakon dvije pobjede na startu drugog dijela šampionata , nad Jedinstvom (2:0) i Grbljem (2:1), zatim remija u gostima protiv Mladosti (0:0), fudbaleri Lovćena dočekuju ekipu Bokelja. Crveni ulaze puni samopouzdanja i pozitivne energije koja vlada među njima. Izabranici Dragana Knatlarovskog pokazali su da su mnogo obiljniji tim nego što je to bio slučaj u jesenjem dijelu šampionata. Iskusni Baćo Nikolić vjeruje da sa svojim timom, a uz pomoć publike može ostvariti još jednu bitnu pobjedu.

Nastavi čitati

Fudbaleri Lovćena u susretu sa aktuelnim šampionom, ekipom Mladosti, osvojili su bod (0:0), u borbi za opstanak u najelitnijem društvu. Crveni su ponovo pružili dobru partiju i čak za nijansu bili bliži trijumfu. Crveni su uspjeli u namjeri da predstojeći-pretposlednji meč u okviru drugog kruga takmičenja dočekaju u dobrom raspoloženju, protiv ekipe Bokelja. Mladi štoper, Draško Adžić, koji je odigrao na visokom nivou, budući da je zamijenio povrijeđenog Dominika Koreu u 33. minutu, istakao je kako smatra da će njegov tim nastaviti sa dobrim partijama i rezultatima.

Nastavi čitati

Nakon dvije pobjede na startu drugog dijela šampionata, nad Jedinstvom (2:0) i Grbljem (2:1), fudbaleri Lovćena gostuju ekipi podgoričke Mladosti. Crveni ulaze puni samopouzdanja i pozitivne energije koja vlada među njima, a s obzirom na ono što se uradilo u prvom i drugom kolu proljećnjeg šampionata. Izabranici Dragana Knatlarovskog pokazali su da su mnogo obiljniji tim nego što je to bio slučaj u jesenjem dijelu šampionata, te da će pojačanja zimskog prelaznog roka opravdati taj epitet. Senegalac, Dominik Korea vjeruje da sa svojim timom može odigrati na visokom nivou i napraviti još jedno iznenađenje, te ostvariti bitnu pobjedu u gostima.

Nastavi čitati

Fudbaleri i navijači Lovćena imali su početak drugog dijela sezone kakav nisu mogli poželjeti. Borili su se lavovski danas fudbaleri najstarijeg crnogorskog sportskog kolektiva, uz dosta muke i po teškom terenu. Naš sastav upio je da savlada tim Grblja (2:1) i time najavili opstanak u društvu najboljih.

Nastavi čitati

1. CFL: Tabela | rezultati | parovi

1. CFL 2016/17 | strijelci

UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava