Aktuelnosti

Navijači Fudbalskog kluba “Lovćen” danas su objavili saopštenje u kojem su pozvali simpatizere da prisustvuju predstojećem sastanku, koji će biti održan u petak.

Nastavi čitati

Željko Marković i Fudbalski klub ”Lovćen” produžili su danas saradnju na još godinu dana. On će, pored Vladana Tatara, Mića Perovića, Draška Adžića, te pojačanja Danila Bakića i Marka Ilinčića nastupati u drugoligaškom prvenstvu, gdje će pokušati zajednički da izbore povratak u 1. CFL. Mladi dvadesetjednogodišnji Marković optimističan je u borbi za povratak Lovćena na prvoligaški scenu.

Nastavi čitati

Fudbalski klub ”Lovćen” nastavio je u pravcu očuvanja igračkog kadra. Naime, uprava kluba zadovoljna dosadašnjom saradnjom danas je dogovorila nastavak saradnje sa dva igrača. Mladi bek Igor Marković i štoper Draško Adžić će i u narednoj sezoni nositi dres najstarijeg crnogorskog sportkog kolektiva, gdje će zajedničkim snagama pokušati da vrate klub u elitno društvo.

Nastavi čitati

‘Pjetlići’ Fudbalskog kluba “Lovćen” ostvarili su veliki uspjeh na prestižnom turniru u Italiji. Naime, tim sastavljen od igrača do 13 godina, u konkurenciji osam evropskih klubova, osvojio je drugo mjesto na takmičenju Trofeo di Jesolo 2017.

Nastavi čitati

Marko Ilinčić od danas je novi član Lovćena. On će, pored Vladana Tatara i Mića Perovića, te pojačanja Danila Bakića nastupati u drugoligaškom prvenstvu, gdje će pokušati zajednički da izbore povratak u 1. CFL. Mladi vezista, Ilinčić je u svojoj karijeri nastupao za Budućnost, Grbalj i Jagodinu.

Nastavi čitati

Fudbalski klub “Lovćen” nastavio je rad u pravcu unapredjenja i očuvanja postojećeg igračkog kadra, zadržavši kapitena Vladana Tatara i dovodjenjem Danila Bakića. Takodje, na veliko zadovoljastvo cetinjske publike klub je uspio zadržati i šefa struke Dragana Kanatlarovskog, kome simpatizeri i navijači Lovćena pored igračkog kadra daju izuzetnu podršku.

Nastavi čitati

2. CFL: Tabela

2. CFL 2017/18 | strijelci

UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava