U taboru ‘crveno – bijelih’ pauza je pala u pravi čas. “Lovćen” se osvježio tokom mini pauze, nakon što je bio na izdisaju snage usljed velikog broja utakmica u kratkom vremenskom periodu.

Šef stručnog štaba Mojaš Radonjić osvrnuo se  na pripreme za subotnji meč protiv “Mornara” na Obilića poljani.

– Ekipa je bila iscrpljena poslije napornog igranja u rimtu srijeda-subota. Mini odmor nam je bio prijeko potreban, a pauza je dobrodošla i za saniranje povreda. Sada smo gotovo svi na broju. Vjerujem da će tako biti i za utakmicu sa baranima. Biće zahtjevna utakmica, nema lakih pobjeda. “Mornar” je pobjedom nad “Rudarom” pokazao koliko je nezgodan. Igrači znaju šta treba da rade, a vjerujem da ćemo uz maksimalno zalaganje doći do pobjede – poručio je on.

20140524_231856

Fudbaleri “Lovćena” su se pridigli igrački i rezultatski. Šest bodova manje od zone Evrope, a devet u odnosu na vodeću Sutjesku.

– U odnosu na početak sezone napredovali smo, s tim što i dalje nijesmo na nivou mogućnosti. Novi igrači su se privikli na sistem rada i igre koji tražimo. Ekipa sada puno bolje izgleda, ali treba nam još vremena. Nadam se da ćemo biti sve bolji kako vrijeme bude odmicalo, te da ćemo se primaći gornjem dijelu tabele uoči polusezone – zaključio je Radonjić.

Meč 11. kola 1.CFL je na programu od 14:30 časova na Obilića poljani.

Pitaj ili komentariši

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Arhiva objava