Fudbalere „Lovćena“ pozdravio je danas gradonačelnik Prijestonice Cetinje i predsjednik Skupštine FK „Lovćen“ Aleksandar Bogdanović, koji im je poželio uspješan uspješnu 2015/2016 takmičarsku sezonu.

1

– U novu sezonu ulazimo zadovoljni onim što smo uradili tokom prelaznog roka. Drago mi je što smo igrački kadar osvježili iskusnim pojačanjima i vjerujem da Lovćen ima ekipu koja će postići zacrtani cilj, a to je izlazak u Evropu. Što se tiče i gradske uprave i rukovodstva kluba, kao i tokom prethodnog vremena, izvršavaćemo u roku sve obaveze prema vama, što će biti dodatni motiv i za vas da pružate što bolje igre na terenu. Stoga vam pred sjutrašnji početak želim uspješne igre i da nastavite da radujete naše sugradjane svojim dobrim rezultatima. – istakao je gradonačelnik Bogdanović obraćajući se fudbalerima “Lovćena”.

2

Uprava Fudbalskog kluba “Lovćen” u prethodnom periodiu uradila je veliki posao dovođenjem provjerenih, ali i mladih talentovanih igrača i to: Ivan Jablan (Grbalj),  Danilo Tomić (Petrovac), Miloš Đalac (Mladost), Danijel Petković (Zeta), Ivan Butorović (Rudar), Luka Tiodorović (Radnički KG), Vladislav Rogošić (Budućnost).

2 odgovora na Počinje sezona, Bogdanović pozdravio prvotimce.

  • Bajko kaže:

    Vjerujemo da ce Lovcen igrati na nivou sezone 2013-14 i da ce se boriti muski do poslednjeg kola kako i dolikuje najstarijem crnogorskom sportskom kolektivu.
    Interesuje me kad ce poceti gradnja stadiona koji se najavljuje vec godinama?

  • marko kaže:

    Trebalo bi sjutra popodne da se pocne

Pitaj ili komentariši

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Arhiva objava