Omladinski sastav našeg tima nalazi se na 5. mjestu, nakon četri odigrana kola Omladinske fudbalske lige sa tri pobjede i jedanim porazom, i to: Ibar 4-1, Cetinje 12-0 i Kom 0-1, te poraz od Dečića 3:0. Sudeći prema uvodnim kolima omladinske Crnogorske fudbalske lige, „Lovćen“ ne treba da strijepi za svoju budućnost.

Mladi napadač Vido Petričević postigao je šest golova za naš tim, pa tako zauzima prvo mjesto na listi strijelaca omladinske lige.

U narednom kolu, naš omladinski sastav ugostiće ekipu “Bratstva”, gdje očekuju nastavak pozitivnih rezultata.

lovcenfbtw

 

 

1 odgovor na Omladinci dobro startovali; Petričević na čelu liste strijelaca

  • Roditelj jenog kadeta Lovćena kaže:

    Podrška za omladince i kadete naročito koji u ovoj sezoni liče na sastav što nije bio slučaj prethodne godine,sve to zahvaljujući novom treneru koji ima autoritet i ozbiljnost da predvodi djecu koja predstavljaju budućnost LOVĆENA.
    Nadamo se da će uprava Lovćena imati sluha i pameti da povedu računa o mlađim selekcijama na profesionalan način onako kako to rade klubovi koji vode računa o svojoj perspektivi,da sa tribina navijamo za Cetinjane i za Lovćen a ne za igrače sa strane .
    Ne treba dozvoliti da talentovana djeca i treneri odlaze sa Cetinja i na taj način napraviti štetu svom klubu i njima samima treba ulagati i stimulisati naše i to je pravi uspjeh!
    Roditelj jednog kadeta…….

Pitaj ili komentariši

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Arhiva objava