Fudbaleri Lovćena u susretu sa aktuelnim šampionom, ekipom Mladosti, osvojili su bod (0:0), u borbi za opstanak u najelitnijem društvu. Crveni su ponovo pružili dobru partiju i čak za nijansu bili bliži trijumfu. Crveni su uspjeli u namjeri da predstojeći-pretposlednji meč u okviru drugog kruga takmičenja dočekaju u dobrom raspoloženju, protiv ekipe Bokelja. Mladi štoper, Draško Adžić, koji je odigrao na visokom nivou, budući da je zamijenio povrijeđenog Dominika Koreu u 33. minutu, istakao je kako smatra da će njegov tim nastaviti sa dobrim partijama i rezultatima.

Foto: Bajko Stanojević

– Otišli smo na Stari aerodrom da se nadigravamo sa aktuelnim šampionom i jednom od najboljih ekipa u državi. Od prvog minuta smo igrali bez straha sa željom da probamo da pobijedimo. Smatram da smo za nijansu bili bolji protivnik, ali ipak osvojen bod nije nimalo loš s obzirom da je za nas svaki bod od izuzetne važnosti. Odlično smo otvorili drugi dio sezone i pokazali smo da posjedujemo kvalitet. Za prethodne tri utakmice smo primili samo jedan gol i moramo biti zadovoljni. Narednog vikenda igramo protiv jednog od konkurenata u borbi za opstanak, ekipe Bokelja. Oni su pobjedom nad Jedinstvom prekinuli niz bez pobjede, koji je trajao od 8. kola i sigurno da u dobrom raspoloženju dolaze na Cetinje. Međutim, sve je u našim rukama i mislim da ćemo ukoliko ponovimo dobru partiju doći do pobjede. – rekao je Adžić.

Foto: Bajko Stanojević

Mladost : Lovćen  0:0  

Stadion: Trening kamp FK Mladost, Podgorica.
Gledalaca: oko 500.
Sudija: Miloš Savović (Podgorica).
Pomoćnici:  Aleksandar Đikanović (Nikšić) i Nikola Razić (Podgorica).

MLADOST: Ljuljanović, Ivanović, Bukorac, Kopitović (Knežević), Đurišić, Kaluđerović (Raičević), Novović, Martinović, Petrović (Burzanović), Lakić, Radulović.

LOVĆEN: Perović, Racković, Tatar, Korea (Adžić), Pejaković, Montenegro, Bujiša (Nikolić), Sekulić (Gemistos), Lopičić, Đurović, Marković.

Pitaj ili komentariši

2. CFL 2017/18 | strijelci
UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava