Fudbaleri Lovćena i Iskre podijelili su bodove juče u okviru 26. kola Prve crnogorske fuudbalske lige – 0:0. Nakon svega viženog, gosti mogu biti zadooljni osvojenim bodom, a crvenima ostaje žale što nisu uzeli čitav plijen.
LOVĆEN : ISKRA  0:0 
Stadion: Obilića poljana
Gledalaca: око 800
Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica)
Pomoćnici: Veselin Radunović i Vladan Todorović (oba iz Nikšića)
LOVĆEN: Perović, Racković, Tatar, Bogdanović, Korea, Pejaković (Sekulić), Montenegro, Gemistos (Bujiša), Lopičić, Đurović, Marković (Ćuković).
ISKRA: Blažić, Pejović, Paunović (Perutović), Jovanović, Haždžiosmanović (Burzanović), Drinčić, Petrović – Njegoš, Krstović, Šahman (Muhović) Bulajić, Bošnjak.
Osvojen bod nije obeshrabrio šefa struke Lovćena, Dragana Kantlarovskog, koji je istakao da nema šta da zamjeri svojim fudbalerima i da se borba za opstanak nastavlja i poslije jučerašnjeg duela: – Znali smo da ćemo teško pobijediti Iskru koja je odlučna ekipa. Imali smo četiri, pet prilika koje nismo iskoristili. Nemam šta da zamjerim mojim igračima jer su pružili svoj maksimum. U sljedećem kolu idemo u goste Rudaru pod pritiskom da ostvarimo dobar rezultat. Ali, u takvoj smo situaciji i nećemo se predavati, borba se nastavlja. – rekao je Kanatlrovski.
– Mislim da smo odigrali dobru taktičku utakmicu. Ovim bodom uspjeli smo da izađemo iz te zone baraža. Nakon svega viženog mislim da je neriješen rezuktat i najrealniji. Bod nam mnogo znači i zadovoljni se vraćamo sa ovog gostovanja. – rekao je trener Ikre, Omerhodžić.

Pitaj ili komentariši

2. CFL 2017/18 | strijelci
UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava