Crveni su juče bez sumnje pružili najbolju partiju i ove sezone i deklasirali ekipu Petrovca (6:0). Lovćen je od samog starta pokazao želju i htjenje pa je golovima Lopičića u 11., Nikolića u 17., Đurovića u 21. i 90., Montenegro u 47. i Gemistos u 64. minutu, upisao najubjedljiviju pobjedu od kada se takmiči u prvoligaškom društvu, te pokazao veliku nadmoćnost u odnosu na protivnika.

– Vrlo važna tri boda i mogu da čestitam igračima. U toku svih 90 minuta postojao je samo jedan tim. Igrali smo stvarno dobro  pogotovo u prvih 30 minuta. Mislim da je ovo najbolja partija Lovćena ove sezone. Mi nastavljamo borbu za opstanak puni samopouzdanja. – rekao je šef struke Lovćena,  Dragan Kanatalrovski.

*

Nakon ubjedljivog poraza, trener Petrovca, Aleksandar Nedović bio je razočaran igrom svojih izabranika:

– Posle ovako sramnog ponašanja prema obavezama predstoji nam teška borba za opstanak. Nije normalno da nakon pobjede nad ekipom Budućnosti ovako izgledamo. Očigledno ima tu i moje krivice, možda smo mislili da previše znamo. Lovćen je potpuno zasluženo slavio, četitam im i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva. – rekao je Nedović.

Lovćen : Petrovac  6:0  (3:0)

Stadion: Obilića poljana
Gledalaca: oko 800
Sudija: Miloš Novović (Podgorica)
Pomoćnici: Aleknsandar Đikanović (Nikšić) i Nikola Razić (Podgorica).

Strijelci: Lopičić u 11., Nikolić u 17., Đurović u 21. i 90., Montenegro u 47. i Gemistos u 64. minutu.

LOVĆEN: Perović, Racković, Tatar, Bogdanović, Martinović, Montenegro (Ž. Marković), Gemistos, Lopičić (Vujanović), Đurović, I. Marković, Nikolić (Bujiša).

PETROVAC: Popović, Radovanović, Vujović, Pepić (Rudović (Boričić)), Kacić, Marković, Košuta, Čolić, Tomković, Vučinić (Bulatović), Burzanović.

 

 

Pitaj ili komentariši

2. CFL 2017/18 | strijelci
UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava