Fudbalski klub ”Lovćen” potpisao je danas još jedan stipendijski ugovor sa perspektivnim napadačem Aleksom Latkovićem, a nedavno su potpisani sa četvoricom članova svog kadetskog sastava Danilom Bracanovićem, Matijom  Pejovićem, Petrom Roganovićem i Nikolom Mudrešom. 

On je, uz svoje saigrače i su bio nosioc igre trenera Đura Mijuškovića, koji je u jakoj konkurenciji osvojio treće mjesto, a do same završnice prvenstva dijelili drugo mjesto. Potvrdu svog talenta i potencijala dobili su i danas od strane svog matičnog kluba. Naime, četvorica članova donedavno kadetskog sastava Lovćena potpisali su trogodišnje stipendijske ugovore i na taj način dobili satisfakciju za svoj dalji rad i usavršavanje, kao i jasan znak da klub na njih najozbiljnije računa i u budućnosti.

Aleksa Latković, godište 2000, igra na poziciji napadača. Karakretiše ga brzina i dobra realizacija. Postigao je 15 pogodaka ove sezone i bio jedan od značajnijih igrača kadetskog sastava. Tokom zimskih priprema je priključen pripremama prvoga tima.

– Drago mi je što sam stekao povjerenje Fudbalskog kluba ”Lovćen” i stručnog štaba. Velika je čast potpisati ugovor sa najstarijim crnogorskim fudbalskim klubom. Svjestan sam kakve su obaveze i izazovi preda mnom i nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju. Trudiću se i uvjek dati svoj maksimum, i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. – kazao je Latković.

 

Pitaj ili komentariši

2. CFL 2017/18 | strijelci
UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava