Nakon velikog uspjeha i osvojenog drugog mjesta u Veneciji, ‘pjetlići’ Fudbalskog kluba ”Lovćen”, zajedno sa cetinjskom Školom fudbala “Winner”, nastupiće u Vroclavu na jednom od najjačih evropskih turnira za mlade.

Najmlađi članovi u Poljsku će učestvovati na najjačem turniru za mlade u tom dijelu Evrope. Domaćin takmičenja je Vroclav i tamo će nastupiti 250 ekipa sa kontinenta. Uz ’pjetliće’ našeg tima, koje će predvoditi trener Petar Kasom, Cetinje će predstavljati i Škola fudbala „Winner“ trenera Nikole Milanovića.

Naš najmlađi tim ima veliku podršku prijatelja kluba. Uz bezrezervnu podršku roditelja, tu su i naši standardni prijatelji koji uvijek pomažu, poput Prijestonice, „Marteksa“, „Bombetona“ i drugih.

Kapiten najmlađeg tima „Lovćena“ je Jovan Radišić. Uz njega, za ’pjetliće’ najstarijeg crnogorskog kluba nastupaju i Petar Kustudija, Petar Petrović, Luka Đurić, Filip Miljenović, Nikola Miljenović, Nikola Drašković, Marko Kasom, Stefan Božović, Matija Marković, Petar Ražnatović, Aleksandar Milivojević, Vukan Jovićević, Damir Lalić, Petar Đurović, Nikola Mirković, Nemanja Cvetković i Miloš Todorović.

Pitaj ili komentariši

2. CFL 2017/18 | strijelci
UEFA Europa League 2014/15.

Prvo kolo:

03/07/2014: "Željezničar" /BIH/ - "Lovćen" /MNE/ 0:0

10/07/2014: "Lovćen" /MNE/ - "Željezničar" /BIH/ 0:1

Arhiva objava