Šef struke našeg tima Dejan Roganović kazao je večeras kako je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema koje – kako je dodao – protiču u dobroj atmosferi.

Po završetku večerašnjeg treninga, Roganović je istakao kako je “Lovćen” formirao konkurentnu ekipu u susret predstojećoj prvoligaškoj sezoni.

Pripremni period teče po planu i u dobroj atmosferi. Mogu reći da zasad radimo kvalitetno, kako bi potpuno spremni dočekali prvoligaške izazove. Smatram i da ovaj igrački kadar obećava kako će “Lovćen” biti stabilan i konkurentan u elitnom rangu. Naš primarni cilj je opstanak i sasvim sam siguran da ćemo ga sa ovim timom i izboriti – istakao je on.

Naši fudbaleri će još koji dan biti u Crnoj Gori, a potom slijedi drugi dio priprema.

Nastavak priprema očekuje nas na Zlatiboru, a tamo putujemo 15. jula. Već smo isplanirali taj dio priprema i mogu reći da će biti naporan rad, a sve kako bi apsolutno spremni dočekali utakmice u prvoligaškoj konkurenciji – zaključio je on.

“Lovćen” je u petak otvorio seriju kontrolnih mečeva, remijem protiv danilovgradske “Iskre” (1:1). Do odlaska na Zlatibor, naš klub imaće još jednu jaču provjeru.

Podsjetimo, ekipi koja je izborila povratak u Prvu ligu, tokom minulih desetak dana priključena su pojačanja – Jovan Perović, Driton Camaj, Mirko Radišić, Dejan Zarubica i Blažo Igumanović.

Pitaj ili komentariši

Standings provided by Sofascore LiveScore
1. CFL 2018/19 | strijelci
Arhiva objava